Laboratorij

Stomatološka ordinacija Bušić, Pula Stomatološka ordinacija Bušić, Pula
Integrirani zubotehnički laboratorij.
Vlastiti, u ordinaciju integrirani zubotehnički laboratorij, osnovan je prije 32 godine u Njemačkoj. Trenutno je opremljen najsuvremenijom tehnologijom. Mi, kao stomatološki tim, već smo krajem 70-ih godina prošlog stoljeća uvidjeli da je za učinkovit terapeutski uspjeh vrlo bitno uz ordinaciju imati i zubotehnički laboratorij pod istim krovom.

Preduvjet za najvišu kvalitetu zubotehničkih radova jest vrlo uska suradnja između zubnog tehničara i zubnog liječnika, što je moguće samo ako su jedan uz drugoga. Kod radova na implantatima potrebno je individualno adaptiran precizni zubni nadomjestak završiti u roku od nekoliko sati nakon samog kirurškog zahvata, što je moguće samo ako je dentalni laboratorij u istom prostoru.

Tijekom samog postupka izrade zubnog nadomjeska u stanju smo uspostaviti vrlo blisku vezu između pacijenta i tehničara za optimalno protetsko rješenje. U laboratoriju radi četvero različito specijaliziranih tehničara koji u svakodnevnoj međusobnoj suradnji uvijek za pacijenta pronađu najbolje rješenje.

U posjedu smo svih relevantnih suvremenih dentalnih tehnologija:

  • Tehnologija punog, transparentnog, individualno bojanog monolitnog-cirkona, računalno planiranog i glodanog CAD-CAM metodom.
  • Mogućnost izrade svih vrsta keramičkih ispuna (plombi) kao i ljuskica na brušenim i nebrušenim zubima.
  • Mogućnost glodanja i lijevanja svih metala koji se danas upotrebljavaju u dentalnoj medicini.
  • Mogućnost reparature i zavarivanja istih Nd YAG laserskim laboratorijskim sustavom (reparatura svake oštećene krunice i proteze u roku nekoliko radnih sati).
  • Mogućnost izrade svih vrsta terapijskih i zaštitnih udlaga kod škripanja zuba i problema s čeljusnim zglobom kao i mogućnost izrade svih vrsta totalnih i parcijalnih proteza.

Ordinacija
Usluge
Kontakt
Telefonsko rezerviranje termina:
+385 52 216 344

Email adresa:
ordinacija@implantologija-busic.com

Adresa ordinacije:
Marianijeva 11
52100 Pula, Hrvatska